Hang Jgn Lok-Lak…Pasembuq

Hang kalau mai Penang jgn lupa pekena “pasembur” kat Padang Kota. Itulah antara pesanan member aku yg duk Penang. So last Month kebetulan aku pi Penang sbb ada weeding sedara belah Pn.Mama, aku sempat singgah kat Padang Kota pi pekena Pasembur dgn Char Koay Teow. Aku pun dgn kelaparan tahap Gaban peringkat 99 petala langit terus amik segala benda bagai…tiba time nak bayar nah, amik kau..semuanya RM45 hinggit.. mak oii….terkejut beruk aku (nasib baik tak jadi beruk)…mahal gila…dah amik..nak taknak terpaksa byr juga..aku rasa diorang ni tgk aku org luar dia tekan kaw-kaw punyalah.. hampeh betul..nak kata sedap sgt takdelah…  adooi..aaii… 🙂

“Antara kedai Pasembur dan Char Koay Teow yg ada kat Padang Kota”

Advertisements

14 responses to “Hang Jgn Lok-Lak…Pasembuq

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: