Say No to Plastic Bags

“Say No to Plastic Bags”

Skang ni setiap hari sabtu kalau pi Market mcm Giant ke, Teco ke apa ke..kena bawa beg sendiri. Kalau tak bawa kena beli plastik selai 20 sen tak pun bawa pakai tgn he..he..he.. Aku bukan taknak sokong benda mcm ni..mmg bagus kempen ni..tapi selalu aku lupa bawa beg sendiri so end up aku beli juga plastik…. So disebabkan adanya kempen mcm ni..aku telah memilih hari Ahad untuk pergi shopping kat market…no more Sabtu..he..he..he… addooiii..aaiii…. 🙂

Advertisements

12 responses to “Say No to Plastic Bags

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: