Milo….

image

Kat opis aku ada mesin bancuh air…ada 3 jenis air yg dia boleh bancuh…milo…white coffee..dan teh tarik.. Dlm tiga2 tu aku plg suka milo… Sedap gila dia bancuh…aku dah jadi ketagih minum air ni…rasa mcm ltk dadah plak…dia punya sedap mcm air milo dari lori milo yg dtg sekolah masa aku kecik2 dulu……aku nak tanya dgn tea lady aku mana dapat mesin dgn pek milo ni..aku nak beli nak ltk kat umah…he..he..he..

Advertisements

6 responses to “Milo….

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: