3 Bulan…

Pejam celik…pejam celik…kejap je dah 3 bulan aku kerja kat tempat baru… so far so good.tempat kerja pun lbh kurang je dgn tempat kerja aku yg dulu2.

Hari ni ada design review dgn client…selalu bila ada design review mesti client dgn muka berlagak komen mcm dia lahir tepi wellhead… pump dan compressor tu semua mainan masa diorang kecik2…he..he..he.. tp cik jemah tak kisah…yg penting bila ada design review dgn client selalu ada mkn free.. itu yg aku suka..he..he..he..

image

“Dah mcm main game ular kat dlm hp nokia dah aku tgk screen ni…apa pun tak boleh..he..he..he..”

Advertisements

10 responses to “3 Bulan…

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: