Pak Arab Celup….

Budak kecik yg tak reti duk diam tgh tunggu Aki dan Uwan kat KLIA sambil minum air milo……actually last rabu aku pi jemput ayah dan emak aku kat KLIA…alhamdulillah diorang selamat sampai dari Makkah…cuma wheel char electric ayah aku je yg tak tahu hilang ke mana…dah buat report kat kaunter bagasi..so diorang akan check dan call kemudian.. aku suspek Usop wheel char sudah amik itu barang…he..he..he..

Bila semua settel..kitaorang gerak blk melaka…aku rasa aki dgn uwan ada bg ceramah sikit kat anak aku masa on the way balik…sebabnye…..

sebabnye….

sebabnye….

sebabnye….

Tadaaaa….anak aku sudah berubahlah….sudah jadi pak arab saudagar minyak…he..he..he.. baju dah ada…tiket flight je belum ada lagi…kena kumpul duit ni….

Thanks to Aki and Uwan sbb belikan cucu2 nye jubah…he..he..he.. insyaallah ada rezeki lebih aku nak bawa family aku pi buat umrah..amin…. (Dah mcm Pak Arab celup dah…he..he..he..)

Advertisements

16 responses to “Pak Arab Celup….

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: