Selamat Hari Raya

Lama tak update blog…2-3 bulan sibuk sbb tukar tempat kerja baru…hari ni baru ada sedikit masa nak updated blog… rasanye sempat lagi nak ucap Selamat Hari Raya , Maaf Zahir dan Batin….

Tahun ni raya amik gambar bertiga je..sbb my parents gi umrah..insyaallah raya ke-9 baru balik..adik beradik yg lain semua raya kat umah mertua masing2…so aku satu family jelah yg beraya kat kampung parents aku…he..he..he…

Ni plak bergambar dgn sedara mara yg ada…separuh raya kat sebelah mertua masing2…yg ni je yg raya kat kampung aku tahun ni…kurang meriah berbanding tahun lepas……

Advertisements

14 responses to “Selamat Hari Raya

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: