Hampeh

Halloo…apa khabar semua ee… adooii..lama tak jengah blog org..dan lama juga tak post new entry. Dah berkulat dah blog aku mcm kamera aku juga..busy betui aku..he..he..he..hari sabtu ptg aku pi putrajaya..plan nak amik gambar firework. 6.30 pm aku dah pacak tripod kat area masjid besi tu..sbb nak amik gambar sunset dan masjid besi..Tp sedih sbb tunggu punya tunggu..sampai pukul 9.45 mlm tak juga muncul bunga api..aku ingat takde bunga api mlm tu..sbb kapal2 berlampu pun dah blk masa tu..so aku dgn perasaan kecewa terus angkut semua equipment aku and balik. Baik aku drive atas jambatan and tepat kul 10 mlm bunga api pun on..1001 sumpah seranah kuar..hampeh betui..lain kali bg tahulah pukul berapa nak bakar itu mercun..addoiii..aaii…so ni jelah gambar yg dapat amik…sila klik kat gambar untuk size yg besar..he..he..he..

“Amik gambar lalang”

“Masjid besi waktu hampir senja”

“Masjid pink, bangunan kerajaan dan jambatan apa ke nama pun aku tak tahu”

“Waktu senja dah nak penghujung”

“Masjid besi waktu malam”

“Masjid besi lagi”

 

“Masjid besi dan bangunan apa ntah”

“Kapal berlampu”

Advertisements

12 responses to “Hampeh

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: