Mari Belajar….

“Kalau nak amik gambaq…First..papa kata kena cari hot spot…ermm…mana nak set up tripod ni ye…..”

 

“Hah…dah jumpa tempat strategik…so boleh start set up.. Ikut dlm manual..first kangkang kan kaki dia pastu lock semua kaki dia..he..he..he.. senang betui…”

 

“Orrriiittttt…done… tempat dah strategi…tripod dah pasang…so check water level plak….”

 

“Now…pasang kamera kat tripod…screwed type mounting je…he..he..he…”

 

“Ok ladies…Say Cheess…he..he..he.. 🙂 “

Advertisements

30 responses to “Mari Belajar….

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: