Jom Mandi

Uikkk…lama dah tak update blog..sibuk memanjang…sibuk kat tmpt kerja..sibuk dgn masalah negara, sibuk dgn anak bini..kamera pun dah lama tak on..berkulat nanti baru tahu… 🙂 … So last week cuti sekolah..bila cuti sekolah je mesti org bawa family jalan2… bila org bawa family jalan2 je mesti cuti sekolah… Kali ni aku bawa family aku pi mandi air terjun kat Kulim Kedah sana..jauh tu… adik ipar aku yg bawa…. so belasah je… he..he..he..

“Erm ..bila tgk air mengalir ni..tenang je rasa diri..wakakakak….”

“Sedap nye baring kat celah2 batu ni”

“Budak kecik ni kalau dapat main air mmg dia suka…sampai kecut jari baru nak kuar dari air”

Advertisements

12 responses to “Jom Mandi

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: