Ferari Merah

“Kereta aku org panggil Ferari Merah..tp nape bentuk dia lain dari yg atas ni ye? “

Semenjak dua tiga menjak ni..aku pi opis naik keta Pn.Mama sbb nak parking kat opis Pn.Mama sng nak blk lalu AKLEH. Keta tu keta kompak dan auto..so Pn.Mama sng nak drive..on the way just drop aku kat tepi jalan je nanti.. 😎 .. So tinggallah keta ferari merah aku kat umah.. semalam bila balik dari kerja aku tergerak hati nak pi start keta ferari merah aku sbb dah seminggu aku tak start… ingatkan nak start nak panaskan enjin..pastu off blk..tapi bila aku nak start je semalam..terus tak berbunyi..wah..bateri keta sudah weak..merajuk plak kereta aku ni.. baru seminggu tak guna sudah merajuk..adooii..aaiii.. ni yg rasa nak jual je ni… he..he..he.. 🙂

Advertisements

18 responses to “Ferari Merah

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: