Cekik Darah

” Buku yg aku rasa mcm menarik untuk aku baca by Nicole S. Young”

Last week aku pi MPH nak try cari buku ni… Actually aku ada ikut satu blog pasal photography. Minah ni mmg superb dan merupakan salah satu penulis buku pasal kamera yg aku pakai skang ni. AKu tgk kalau beli through Amazon, price lbh kurang 18 USD. Tp yg aku terkejut, kalau beli kat MPH harga RM160. Cekik darah gila.. dahlah beli kena tempah pastu harga mahal sgt 😈 . 18 USD skang ni baru RM55 (lebih kurang).. Takkan shipping, tax dgn untung nak amik sampai RM100 kot.. adoii..aaii… So ada tak sapa2 yg nak pi US?…

Advertisements

12 responses to “Cekik Darah

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: