2011

Ni first entry aku untuk tahun 2011.. So walaupun lambat tapi still boleh wish selamat tahun baru.. 🙂 .. So bila tahun baru je mesti org akan tanya apa azam baru anda… Kalau kat sekolah..ni soalan paberet ni.. , mcm2 azam baru yg kita boleh dgr… nak jadi budak baik..nak belajar sungguh2, taknak tinggal sembahyang, nak cari awek 😎 , nak jadi otomen 😈 , nak jadi raja kanak2, mcm2 lagilah…  …  So apa azam aku plak tahun ni? 😆

Advertisements

24 responses to “2011

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: