KLIMS 2010

Hari tu aku pi KL Motor Show (dah lama pergi tp baru lah ni sempat nak upload)..Kebetulan hari Selasa cuti so aku pi dgn budak opis mate aku..saje je tgk2 kereta..tgk2 motor..tgk2 awek.. he..he..he..so aku share 2-3 keping gambar… πŸ™‚

“Kereta Toyota”

“Kereta2 Proton…Nama klasik giler…”

Β 

“Kereta idaman ku… Nissan GTR R35”

“Bumblebee pun ada… Tp aku tak puas hati dgn kereta Batman..diorang tipu…Β Kereta BatmanΒ yg ada tu hampeh gila..buat dari foam je aku tgk…yg real dlm movie tu takde pun..cehh….”

“Awek2 pun banyak juga…. :-)”

Advertisements

16 responses to “KLIMS 2010

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: