Tora datang lagi….

Wah…dah mcm iklan masa kecik2 lah plak… Actually tajuk kat atas ni takde kaitan pun dgn entry kali ni..saje je letak tajuk tu.. 🙂 …. Mcm biasalah…bila hujung minggu..ada masa lapang..cuaca pun baik..aku selalu bawa family aku jln2 kat tepi tasik Ampang Hilir..anak aku suka main kat taman permainan tu…sambil2 tu boleh aku snap gambar…mcm biasalah, model aku semestinya Pn.Mama dgn Danish…. Sbb kalau model lain kena byr plak…yg ni free je..he..he..he.. so aku sharelah sekeping gambar yg plg aku suka ptg tu…. 🙂 taaaraaaaaa…..

Advertisements

12 responses to “Tora datang lagi….

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: