KL di siang hari…

“KL City”

Last entry aku upload gambaq KL City waktu mlm…so hari esoknye aku pergi kat tempat yg sama untuk amik gambar KL city waktu siang hari…Actually aku nak amik gambar untuk try creative filter from my 60D. Nak try miniature filter effect. Tapi di sebabkan spot aku amik gambar tu sudut dia tak berapa cantik so miniature filter effect tak berkesan sgt.. maybe kena try cari spot yg betul2 ok…erm… 🙂

Advertisements

14 responses to “KL di siang hari…

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: