Night at KL

“KL City pada waktu malam”

Hari sabtu lepas, aku plan nak bawa family aku makan kat Restoran Bukit Tinjau Ampang. So sambil makan bolehlah aku amik gambar KL City waktu mlm. So lps maghrib aku pun pi sana.. Bila tiba je kat sana tgk tempat parking penuh. So diorang kata boleh parking kat bawah pastu naik tangga ke atas. Wahhh….tangga tinggi mcm Gunung Ledang ada ke patut suh aku anak beranak naik tangga. So lps puas tunggu dlm 10 minit parking still penuh. Aku pun balik. On the way balik aku tgk kat tepi jalan byk spot menarik untuk amik gambar KL City. So aku pun berhenti tepi bawa kuar kamera dgn tripod terus snap gambar. Tapi nasib tak baik plak..baru snap 2 keping gambar hari sudah hujan..adooii..aaiii..so gambar yg kat atas tu tak sharp sgt sbb angin mlm tu kuat so tripod aku bergegar. Keta lalu pun bergegar sbb aku ltk tripod betul2 tepi jalan..ermm…maybe next time kot… 🙂

Advertisements

8 responses to “Night at KL

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: