KUGIRAN = KUmpulan GItar RANcak

Dulu masa aku sekolah menengah, bila ada masa lapang je aku selalu pi jamming dgn kawan2 aku kat studio. Masa tu aku mmg tgh gian main gitar…kumpul2 member cukup satu group aku pun jamming…tp bila dah habis sekolah.. masing2 bawa diri…so aku dah lama tak jamming…skang ni kalau ada pun aku pi jamming dgn adik beradik aku je kat studio pakcik aku…he..he..he.. semenjak dua tiga menjak ni aku mcm pikir nak buat satu team KUGIRAN lah plak…so aku start pikir nak cari ahli kumpulan…cari punya cari skang ni aku dah jumpa pemain drum untuk team aku nanti… walaupun kecik tapi skill dia kalah Lars Ulrich (drummer metallica). Aku rasa kalau dah besar nanti lg hebat ni… he..he..he…

“Tu dia pemain drum team aku… cayalah…”

P/S: Tapi lps ada set drum mainan ni, rasa menyesal plak belikan…sbbnye??? Time aku nak tido time tulah dia sibuk mengetuk drum ni..bising plak umah aku..adoooii..aaiii….

Advertisements

18 responses to “KUGIRAN = KUmpulan GItar RANcak

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: