Jom Makan Mc’D

 

Setiap kali musim Ramadhan aku selalu teringat masa awal2 aku kerja kat Pasir Gudang, JB. Dulu setiap kali Ramadhan, ada satu Mc’D kat Pasir Gudang tu buat buffet Mc’D. Bayar RM18.50 kita boleh mkn semua benda yg ada dan byk mana pun boleh. Start dari 6.30pm sampai 8.30pm. Dia bg masa 2 jam je. So kita melantaklah byk mana pun. So aku mmg tiap2 tahun pi. Sampai 2-3 kali aku pi buffet ni. Cashier yg cun tu pun dah kenal aku dah… 🙂 . Masa tu aku mkn tak hingat dunia dah. Lapar tahap gaban plus ada beruang dalam perut aku. Member2 aku pun tak caya aku boleh mkn byk mcm tu. Diorang siap kata aku ada bela2. Aiikk..bulan Ramadhan semua iblis dan syaitan kena gari dah..So ini mmg aku yg mkn..he..he..he.. Bygkanlah dlm masa 2 jam aku boleh makan 6 biji burger (1 Big Mac, 2 Mc Chicken, 2 Double Cheese burger dan 1 burger yg ala2 kebab tu), 4 ketul ayam Mc’D, 2 Bubur ayam Mc’D besar, 10 biji chicken mc nugget, 3 kotak kentang dan 2 gelas coke. Itulah rekod terbaik aku masa tu.. addooiii..aaaiiii… 🙂

Advertisements

28 responses to “Jom Makan Mc’D

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: