Mr.Mama

Kemas rumah pun di kira mcm bersenam juga… 🙂

Basuh baju sudah…sapu rumah sudah…mop rumah sudah…mandikan si kecik sudah…sidai baju sudah…gosok baju pun sudah…apa lg ye… wah..hari ni aku sudah transform jadi Mr.Mama 🙂 .. Hari ni Pn.Mama demam..so tak larat nak bangun…sebagai suami yg baik a.k.a mithali..awal2 pagi aku sudah transform (mcm transformers lah plak) jadi Mr.Mama….

So next nak kena buat apa ye??(sambil tgk check list..wah..siap ada check list lagi..).. OOooo..next kena masak…hari ni aku nak masak special untuk Pn.Mama… aku nak masak “Meggi Kari Meletup dgn Telur Mata”… bukan sng nak masak ni… he..he..he.. 🙂

Advertisements

6 responses to “Mr.Mama

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: