The best kebab in the world???

Di sebabkan takleh nak online, ptg jumaat lps, masa aku kat kampung Pn.Mama, aku ajak Pn.Mama pi pasar malam kat area pekan berdekatan. Dah lama dah aku tak pi pasar malam ni..hampir 10 tahun jugalah.. tujuan aku pi pasar malam ni bukan nak tgk aweks – aweks (padahal..niat sikit2 tu ada.he..he.)..tp aku nak cari kebab yg paling best pernah aku mkn… dulu masa aku budak2 sekolah lagi..aku selalu pergi pasar malam kat sini and beli kebab ni…mmg best… sedap sehingga menjilat jari jemari..

So cari punya cari aku pun terjumpalah gerai tu..tp ada sedikit musykil sbb sblm ni yg jual tu lelaki..tp skang ni pompuan plak..tp bila dah check lori, pakaian seragam dan name tag dia..mmg confirm gerai kebab yg sama…aku pun terus beli 7 biji..wakakakaka… (aku mkn 2 biji je..yg lain tu untuk org lain..he..he..)..bila makan..mmg rasa, bentuk, sos, sayur, berat dan ukuran semua sama mcm dulu juga..tapi harga je beza..dulu sehinggit setengah..lah ni dua hinggit setengah..adooi..aaii.. 🙂 

Nilah rupa kebab yg best tu… “Kalau sedap bagi tahu org lain, Kalau tak sedap bg tahu toke kedai ni”.. he..he..he.. 🙂

Advertisements

22 responses to “The best kebab in the world???

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: