Balik Kampung….

Uiitt..lama dah tak update blog.. he..he..he.. Actually, last friday aku bawa family aku balik kampung Pn.Mama kat Melaka (sebelah kampung aku je).. mcm biasalah, setiap bulan sekali aku akan balik jenguk mak bapak aku dan mak bapak mentua aku..kampung sebelah2..so sng..sekali jln je… tp kat kampung belah2 pn.mama and aku ni takde 3G punya coverage..public phone byklah… πŸ™‚ so tak dpatlah nak online… adooiii..aaiii…. πŸ™‚Β 

Pemandangan pada waktu petang kat kampung Pn.Mama…. Umah mentua aku ni kat area sawah. Bila time musim menuai meriah kat kawasan ni nanti. Insyaallah..kalau ada kesempatan nanti boleh aku snap gambar waktu org kampung turun menuai…. πŸ™‚

Advertisements

10 responses to “Balik Kampung….

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: