Katak Beroda Part II

Wah, mcm cerita bersiri lah plak ada part by part ni.. Seperti yg di janjikan..hari sabtu yg lepas pengembaraan katak beroda bersambung lagi.. kali ni katak beroda mengembara ke Tasik Titiwangsa… Di sebabkan katak beroda ni warna dia mencapap (terang)… ramailah kanak2 kecik yg mengurung katak beroda sambil picit mata katak tu..he..he..he.. anak aku plak buat muka macho sbb yg dtg tu baby gurl..comel mcm kumpulan wonder girl tu.. wah boleh tahan anak aku ni…anak sapa lah ni..he..he..he.. addooii…aaiii.. 🙂

Tu dia, hero kita… dah mcm nak merempit dah…he..he..he..

Permandangan kat Tasik Titiwangsa…tenangnye pemikiran..tapi udara still busuk..bau asap byk.. uwweekkk

Playground…rupa2nye ramai org dtg Tasik Titiwangsa ni…kat playground ni penuh dgn budak2..mak budak..bapak budak..pakwe & makwe budak (aikk..ada ke?)….

Kesian ayam tua ni..takde sapa pun tunggang dia…

Kalau sesat, follow je papan tanda ni… so kita balik dulu…. next katak beroda akan pi Ampang Hilir.. Insyaallah..

Advertisements

18 responses to “Katak Beroda Part II

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: