Chat . Coffee . Massage

“The OSIM uSoffa Petit – small in size, big on pleasure, truly an exceptional innovation in lifestyle well-being”

 

Semenjak, 2 menjak, 3 menjak ni…Pn.Mama ada mengadu sakit2 belakang dan kaki kdg2 lenguh. Katanya maybe di sebabkan banyak kerja kat pejabat, fail berat2 nak angkat, balik umah nak masaklah, dukung anaklah, tido mlm kena hempaplah (aiikk..kena hempap??? 🙂 )..dan bagai…

Last Sunday lps tgk Pesta Floria kat Putrajaya aku pi singgah Alamanda. Kat sana bila lalu depan kedai “OSIM”, aku ternampaklah alat mengurut bagai.. aku pun singgah tgk2.. Promoter tu kata encik boleh test dulu…aku dgn pantas menge test semua kerusi urut yg ada…dari yg murah sampailah yg mahal (harga puluh ribu) mcm kerusi nak naik angkasa lepas pun ada…Perhatian ye..kat sini takde urutan batin (body to body massage)..semuanya urut mechanical ye.. 

Pn.Mama pun menge test sekali..setelah puas menge test..Pn.Mama berkenan dgn satu kerusi urut ni..“uSoffa Petit”.. bentuk yg menarik tertarik kau mmg de bomb… harga pun berpatutan so demi cinta si suami terhadap isteri tersayang (alamak dlm hati ada tmn lah plak)..aku pun beli… so hopefully lps ni sakit2 bdn Pn.Mama dapat di kurangkan..adooii..aaii… 🙂

 

Semasa sesi menge test..aiikk..si kecik tu pun sibuk menge test juga ke?

Sebelum balik, sempat bergambar dgn promoter..Kata promoter tu, setiap pembeli secara automatik akan dapat masuk cabutan bertuah…wahhh.. mana tahu ada rezeki mng..leh dapat kerusi urut yg mcm nak pi angkasa lepas tu… he..he..he..

Advertisements

18 responses to “Chat . Coffee . Massage

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: