Chicky

Aku ni kalau bab2 mkn free mmg aku suka..bukan apa, rezeki tak elok di tolak. Aku pun jenis bukan yg memilih..asalkan bukan batu dgn papan sudahlah.. So last Sunday, opis mate Pn.Mama ada buat birthday party anak dia kat KFC. So aku pun bawalah family aku pergi join itu birthday party..Mmg seronok dan sedap (sebab mkn free)..he..he..he… 🙂 Tak lupa aku bawa kamera antik aku and snap a couple of pictures during this event… addooii..aaaii..

Kata org “Kalau bapak borek, anak mesti rintik”..walaupun demam anak aku bab mkn steady je mcm Papa dia.. 🙂

Antara makanan yg aku dgn anak aku belasah

Antara acara permainan yg ada. Pn.Mama pun join game ni tapi kalah kat semi final. Pn.Mama kalah gara2 En.Paul The Octopus pilih pihak lawan yg menang. Nak kena salai En.Paul ni…

At last, Pn.Mama bergambar bersama “Mr. Chicky”. Anak aku punya suka jumpa si chicky ni sampai jambul merah si chicky ni abis anak aku tarik2. Nasib baik tak tercabut…kalau tak susah aku nak ganti… Anyway, to Aisyah Sofea..Happy Birthday..Semoga panjang umur dan di murahkan rezeki..tahun depan kalau ada…jgn lupa jemput kami dtg mkn lagi… he..he..he.. adooii aaiiii….

Advertisements

22 responses to “Chicky

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: