Muzik Di Hatiku…

“Ada gaya mcm pemain gitar professional lah plak” 🙂

Org Selalu tanya aku, kalau pi jamming selalu aku bawa lagu apa. Ni yg susah dan malas nak jawab ni…Kalau dah muka aku ganas mcm ikan arapaima mestilah aku bawa lagu berentak ganas + cute mcm Heavy Metal yg ada tanduk kambing,darah pontianak, teddy bear bagai…takkanlah aku nak bawa lagu irama malaysia plak… Sebagai peminat muzik rock metal, lagu2 “Metallica”, “Dimmu Borgir”, “Ahmad Jais (aikk…ni pun metal juga ke..wakakaka)” ni dah jadi makanan aku dah dlm studio tu… Tp lagu favorite aku mestila lagu “Track 371”.. Lagunya mcm ni…

“Kau kunci…Cinta ku..Di Dalam Hati ku….”Meronta..Diriku..Menangis Kerna mu”  (wah lagu Ramlah Ram rupanya.. adooii..aaii.. 🙂 )

Advertisements

12 responses to “Muzik Di Hatiku…

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: