Katak Beroda

Since aku dah beli katak beroda (bicycle) untuk anak aku..terpaksalah aku bawa dia jln ptg2 kat taman permainan ke…tasik titiwangsa ke..pulau perhentian ke (aiikk..pulau pun boleh naik bicycle ke???)..Mula2 bersemangat..tp bila dah beli rasa malas plak.. 🙂 … tp sbb aku dah janji terpaksalah bawa… kalau tak Pn.Mama bisinglah plak..he..he..he..

Sempat lg aku suh Danish posing kat playground ni.. 🙂  

Last weekend aku pi umah abg aku kat Putra Height..aku angkut sekali katak beroda dalam kereta aku..nasib baik muat 🙂 .. Tiba waktu ptg terus aku bawa anak aku gi jln2 … walaupun hujan rintik2 sikit..aku gagah kan juga…pakai payung sudah….

 Bergambar dgn Abg Faris.. Muka Danish pun dah ngantuk dah….

So next time..target aku Tasik Titiwangsa plak… Insyallah.. 🙂

Sblm balik amik gambar dgn Papa 🙂

Advertisements

10 responses to “Katak Beroda

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: