Gamakichi…

Erm…lama dah tak memblog ni… sibuk dgn world cup, tennis, anak2 (aiikk..mcm ada byk anak je), bini lg, kamera lg…adooii aaii…so lps ni leh start aktif balik… kena ada azam setiap hari satu entry… kalau malas taip aku upload gambar pun jadilah… takde model, gambar semut pun aku upload juga…

Gambar si kecik dgn basikal katak yg baru di beli..he..he..he..

PS: Since basikal anak aku ada sekor katak cute yg duk tercongok kat depan tu..aku ltk tajuk entry kali ni “Gamakichi” ….kalau tanya pakcik Google..Gamakichi ni salah sorang anak kepada Gamabunta..dalam bahasa Jepun Gama tu bermaksud katak… Kichi tu aku rasa anak kecil kot..he..he..he…

Adooiii…aaaiii……

Advertisements

10 responses to “Gamakichi…

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: